vitaliteit-en-mindfulness

Vitaliteit & Mindfulness 

Zelfregie = energie… Hoe blijft jouw energieniveau op peil? En aan welke knoppen kun je draaien als de batterij dreigt leeg te lopen? Een workshop over vitalogie. 

Vitalogie is een breed begrip. Het raakt niet alleen het fysieke lichaam, maar ook het mentale, sociale en spirituele deel. Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben een directe invloed op elkaar. Met vitalogie krijg je inzicht in wat voor jou belangrijk is, waar de aandacht naar toe mag en creëer je meer energie.

Tijdens ‘Zelfregie = energie’ maak je kennis met de kracht van vitalogie en mindfulness.

  • Leer aan welke knoppen je kunt draaien om je vitaler te voelen.
  • Leer spanning herkennen en stress te voorkomen.

Vitaloog Marineke Wensink van Blik op Vitaal en mindfulnesstrainer Ilonka de Ridder leiden je professioneel en betrokken door een actieve dag met onder meer duo- en groepsgesprekken, een mindful wandeling, schrijfoefening en een yogra nidra-les.

We laten je op een laagdrempelige manier kennismaken met de aanpak van vitalogie en de effecten van mindfulness. Het wordt een dag met gelijkgestemden, waarin jij en jouw levenskracht centraal staan.

Educatie en oefeningen wisselen elkaar af. Er is regelmatig tijd voor ontspannen en samen genieten we van een vegetarische lunch. Je gaat opgeladen terug naar huis, met tips & tools voor een bewuster en vitaler bestaan: met meer energie, meer zelfregie – in leven & werk. Na de dag is je energie versterkt en ga je naar huis met oefeningen die je meer in je kracht doen staan.

Programma

09.45 uur: Inloop
10.00 uur: Welkom en kennismaking
10.45 uur: Vitalogie: aan deze knoppen kun je draaien
12.30 uur: Vegetarische lunch & me-time
13.30 uur: Mindful wandelen en ademhalingsoefeningen
14.15 uur: Ken je energienemers én energiegevers
15.15 uur: Yoga Nidra
15.45 uur: Ervaringen delen
16.00 uur: Afscheid

Vitaliteit & mindfulness

Voor wie

‘Zelfregie = energie’ is voor mannen en vrouwen die behoefte hebben aan meer regie, meer rust, meer levensgeluk, meer veerkracht & minder stress, minder piekeren, minder angstgevoelens.

Info & aanmelden voor 2025

Nieuwe data van ‘Zelfregie = energie’ in 2025 volgen.

Wil je graag geïnspireerd worden over vitaliteit & mindfulness?

Nieuwe data voor 2025 worden gepland. Laat mij via het contactformulier weten of je op de hoogte gehouden wilt worden.