Mindfulness & Vitaliteit

Zelfregie = key… wanneer begin jij hiermee? Een workshop over vitalogie.

Samen met vitaloog Marineke Wensink van Blik op Vitaal organiseer ik de workshop Mindfulness & Vitaliteit.

Tijdens de workshop laten we je op een laagdrempelige manier kennismaken met de aanpak van vitalogie en de effecten van mindfulness. Het wordt een dag met gelijkgestemden, waarin jij en jouw levenskracht centraal staan. Na de dag is je energie versterkt en ga je naar huis met oefeningen die je meer in je kracht doen staan.

Wat kun je verwachten?

Marineke en ik zijn druk doende en interessant, interactief programma samen te stellen, met binnen- en buitenactiviteiten. Educatie en oefeningen wisselen elkaar af. Er is regelmatig tijd voor ontspannen en samen genieten we van een vegetarische lunch. Je gaat opgeladen terug naar huis, met tips & tools voor een bewuster en vitaler bestaan: met meer energie, meer zelfregie – in leven & werk.

Voor wie?

De workshop Mindfulness & Vitaliteit is voor mannen en vrouwen die behoefte hebben aan meer regie, meer rust, meer levensgeluk, meer veerkracht & minder stress, minder piekeren, minder angstgevoelens.

Info & aanmelden

De workshop Mindfulness & Vitaliteit is op zondag 6 oktober en wordt gehouden bij Het Creijennest in Rosmalen. Binnenkort publiceren we meer informatie over kosten en aanmelden.

BEKIJK OOK EENS DE ANDERE SPECIAL EVENTS VAN STUDIO SILENTO

Wil je op de hoogte blijven van de special events van studio silento?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!